Inspiration

Det endelige valg af tremmeseng

Set udefra kan projekt børneværelse virke en kende håbløs, endda også for barnets far, men jeg mener selv, at overblikket er begyndt at flaske sig, trods en dundrende kollision med tremmesengen. Forhåbningen om denne tremmeseng forblev en enfoldig og uopfyldt ønskedrøm, da modellen skulle vise sig at være udgået. Derfor har vi som erstatning købt en klassisk og minimalistisk babyseng i Babysam til et acceptabelt beløb; den såkaldte XY Star i hvid.

xystartremmeseng

Ovenstående billede burde vise tremmesengens nøjagtige udseende, men denne har endnu ikke undergået den udvikling som den sælgende tremmeseng har, da forhandleren endnu ikke har opdateret udstillingsbilledet. Den tilhørende madras fravalgte vi i enighed for nu, da den helst ikke skal blive for gammel og grå inden den kære bullerbasse kommer til verden. Måske støder vi på en mere tiltalende en af slagsen imellemtiden.

Barnets far gjorde sig et mindre men ligeså fabelagtigt bikøb. Nemlig to pragtfulde navnesutter til henholdsvis 0-3 mdr og 3-36 mdr, som jeg er sikker på, vil blive brugt med glæde fra alle sider.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s