Inspiration

Vægdekoration til børneværelset

Charmerende vægdekorationer er en pryd for enhver privatbolig med deres mangfoldighed og forskellige farvetoner, som skaber helt nye dimensioner og aspekter til et fortryllende børneværelse, der vil få småfolk til at pege begejstret og stirre fascineret. Selvom wallstickers er forårsblomstrende, og nogle tilsalgsatte partier gør undertegnede købelysten (særligt denne), er væggene i vores lejlighed beklageligvis ikke i stand til at holde på disse klistermærker.

Jeg har derfor længe slentret rundt i en ubodelig tanketåge, om hvordan de fire vægge mon skulle udsmykkes, og det er netop hvad Society6 kan skitsere. Det er en hjemmeside, der får købere til at bryde ud i spontan sang, som den pågældende gransker det herlige udvalg. Herunder er et udpluk af mine egne favoritter.

EloisaDartwork

Eloisa D er tilhænger af robotter, ugler, elefanter og aber, hvilket tydeligt bemærkes i hendes tilsalgsatte kunstmalerier. Hvis børneværelset var større, havde jeg grådigt plyndret størstedelen af hendes udvalg, for så at værne om dem, som en pirat bevogter sine glitrende rigdomme.

Monica Gifford og Ashley Hay artwork

Med nogle farverige, glædespredende og abstrakte prints, er Monica Gifford ideel til et unisex-børneværelse. Der findes flere udgaver af ovenstående billede til højre, som alle er rigtig flotte. Billedets nabo er kreeret af Ashley Hay, der producerer mange prints med stærke farver. Indimellem kan man dog finde nogle elegante og rolige prints med stablende dyr, som jeg ikke synes ilde om.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s