Moderskab

3 måneder gammel

tremåneder_2

Det er snart to uger siden at Noah blev tre måneder, men jeg har endnu ikke udgivet et indlæg om denne måneds udvikling. Jeg havde dog allerede nedskrevet hans opnåelser, så de kommer nu med hele to ugers forsinkelse. Hvor blev mit hjælpeløse spædbarn af?

  • Han savler mere end en lama spytter, så han har altid en hagesmæk hængende om halsen. Den er mægtig sjov at gumle på, så hans mor må ofte skifte den ud efter blot en halv time.
  • Tre måneders vaccinen var en led oplevelse for både Noah og hans mor. Ved de første par bleskift efter var han stiv som et bræt, fordi hans mor tog bukserne af ham. Måske fordi at han frygtede for en gentagelse?
  • Han er blevet en ørn til at sidde op, når han vel og mærket gider.
  • Det er enorm sjovt at være i bad.  Han smiler stort til hans mor, mens han plasker rundt i vandet, at hans mor ikke bliver generet af sit gennemblødte tøj. Han er helt udmattet efter et bad, så det er en god beskæftigelse før en lur eller nattesøvnen.
  • Til hans forældres glæde, har han indrettet et pragtfuld sove mønster, hvori han sover ti timer om natten – i et hug! Han bliver puttet klokken otte, og han slår øjnene op klokken seks, hvor hans forældre bliver beriget med smil og grin fra en veludhvilet lille dreng.
  • Vuggen er pillet fra hinanden, og han sover nu i sin tremmeseng, som han er enorm glad for. Det betyder nemlig mere plads at boltre sig på i søvne.
  • Han har været til sit første photoshoot. Det synes han var rigtig interessant og sjovt, og hans forældre betalte for flotte elleve billeder, som vi afhentede i går.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s