Min søn

4 måneder gammel

firemåneder3

Endnu nogle hjertevarmende øjeblikke er foreviget af et digitalkamera og konverseret over drikkevarer. Måneden har været fyldt med gladsomlige oplevelser og hyggelige øjeblikke, men har også været turbulent med et dødsfald og en trøskeramt baby.

  • Sulten efter at udforske verden har nået stormfulde højder, og han har besluttet, at det sker bedst i de højere luftlag. Han møver sig snedigt ind på en hofte og skælder heftigt ud, hvis han ikke hænger der længe nok.
  • Gåøvelser er morsomme, fordi man kan vælge retningen og destinationen, som oftest er enten legetøj eller et familiemedlem. Han har stået selv i et par sekunder en enkel gang.
  • Ligeledes er ham så småt begyndt at trække sig selv op, når han er rygliggende og får fat i et par hænder.
  • Hans sprogkunstskaber forbedres forsat, som han udvider hans kunnen med lyde og dens niveauer. Han bryder ofte ud i en anekdote, som får folk til at nikke forstående og andre til at smile kærligt.
  • Besøg i Swimmingpoolen var en stor succes, og han nød den at kunne tumle mere rundt end i hans eget kedelige badekar. Af den grund overvejer hans mor kraftigt at begynde at gå hyppigt i svømmehalen.
  • En slem omgang af trøske førte os alle tre til vagtlægen en kold søndag aften, hvor vi forlod Herlev Hospital med en recept. Han tog flot imod medicinen, som ikke kun langsomt dæmpede svampen, men også gjorde hans humør til det normale.
  • Hans englehår er blevet tykkere, forsat med et rødligt skær, og en lille plet med hårmangel pryder hans baghoved.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s