Min søn

Fem måneder gammel

femmåneder
Mens jeg venter på, at mit sind genvinder evnen til at skrive indlæg med dybere substans, nævner jeg gerne i flæng nogle udviklinger, der er særligt opelskelser hans nu fem måneder gamle sind.

  • Hans babybadekar hænger godt i bremsen, da turene til svømmehallen hurtigt har sat sine spor, og har gjort ham forvant med et stort bevægelsesareal.  Han dasker på karets vægge med utvetydig stirren og pludre misfornøjet.
  • Menuen står ikke længere alene på en fyldt sutteflaske, men også på en lille portion grød om aftenen. Han afskyer skeen.
  • Han er ikke længere så vel ekviperet som de forudgående epoker som formodet, da han fortsat savler gennem sine savlesmække, og han har haft et par dage med en ordenlig omgang racermave.
  • Noget, der har virkelig har sneget sig ind på ham, er modvilje overfor søvn. Sikkert i forlængelse af den allestedsnærværende, sprudlende nysgerrighed, der fortsat kører på fuld smadder.
  • Genertheden sniger sig langsomt ind, og han holder nøje øje med sin mor og far, når han bæres af andre.  Når fremmede hilser, begraver han både hoved og krop i sine forældres beklædningsstykker med et lille kært smil.
  • Hjemme har vi fået en gammeldags højstol fra Hoppekids, der kan foldes til et bord med stol, som er meget velset. Bordet fyldes op med legetøj, og han nyder tiden i stolen, fremfor at skulle ligge på et aktivitetstæppe.
  • I armene på sin gudmor fik han sit navn, mens han skrald grinede, da den søde præst gav hans hår det pligtlige håndbad. Den efterfølgende fest forløb uden forhindringer fra alle fronter og kanter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s