Babyudstyr · Legetøj

bObles tumledyr, hvilken er bedst til baby?

bObles er efterhånden et så veletableret brand, at de ikke behøver en introduktion. Tumlemøblerne af skum har taget verden med storm, og de er ofte stærkt repræsenteret på ønskelisten ved barsel og dåb. Det kan være en smule svært at beslutte sig for, hvilke af skumdyrene, man skal satse på, så nedenfor giver jeg mine bud på, hvilke tumblemøbler som er bedst til den allermindste pode.

Kylling

bobleskylling

Ved første øjekast, ser Kyllingen ikke ud af meget. Kyllingen bliver dog hurtigt en indoktrineret del af hverdagens træning for baby, når der skal træne ryg og balanceevne. Efter et hyggeligt tumletids-arrangement, var jeg hurtig at at anskaffe mig den til min søn, og jeg er ikke tvivl om, at den også kommer i flittigt brug, når min datter ankommer.

Den er eminent til de famøse læg på maven-øvelser, stille vippeøvelser og som forhindring, når baby begynder at begive sig til at kravle. Endvidere fungerer den også godt som bi-tumbledyr til Elefanten, eller som trædesten ved en forhindringsbane for de ældre søskende.

Den vejledende pris for Kyllingen er 299 kroner, og den kan bl.a. købes hos webshoppen Abeungen.

Tumlegulv

boblestumlegulv

Skumgulvet er efterhånden blevet en fast del af repertoiret hos den typiske småbørnsfamilie, og bObles har således designet og produceret deres fortolkning af det populære skumgulv. Tumlegulvet har samme funktion som lignende produkter på markedet, men bObles har forsøgt at give det et nyt twist, således at gulvet også appellerer til lidt større børn.

Foreskellen er fire udskiftelige og forhøjede balancecirkler, som kan benyttes separat eller indsættes i selve tumlegulvet. Den lille baby kan ligge på det isolerende gulv og sanse farvekontrasterne, mens de runde trædesten udforskes med både mund og fingre. Det ældre barn kan danne en bane ud fra balancecirklerne og hoppe fra den ene til den anden.

Den vejledende pris for Tumlegulvet er 499 kroner, og den kan bl.a. købes hos webshoppen Abeungen.

Larven

bobleslarve

Larven kunne oprindeligt kun fås ved Tumletids-arrangementerne. Det vidste jeg ikke, før jeg havde forladt arrangementet, og af den ene årsag, erhvervede jeg den desværre ikke til min søn. Til min og mange andres store glæde, blev Larven relanceret med nye mål i anledningen af bObles’ 10 års fødselsdag, og den kan købes i dag ved et par klik henover internettet eller hos de fleste Bobles-forhandlere. Larven er bestemt på min to-buy liste til min kommende datter!

Larven kan, med en støttende hånd på babyens mave, anvendes som vipperedskab for den liggende baby. Vender buen opad, kan Larven også styrke barnets rygmuskulatur med læg på maven-øvelser. Derudover kan den også anvendes som en lille bro, når baby begynder at møve sig omkring. De ældre søskende kan benytte Larven som redskab til balanceforbedring, og denne er, ligesom Kyllingen, også god som et led i en forhindringsbane.

Den vejledende pris for Larven er 899 kroner, og den kan bl.a. købes hos webshoppen Abeungen.

Elefanten

bobleselefant

Den velkendte og elskede Elefant stimulerer kordinations- og balanceevnen, hvad end den bruges i den aktive eller stille leg. Vi er desværre ikke de heldige ejer ef en Elefant, men min dreng har gennem sine fire leveår altid haft et godt øje for denne. Elefanten rummer mange funktionsmuligheder for både små og større børn, og netop derfor sukker jeg også dybt og inderligt efter den.

Hvis Elefanten kombineres med Kyllingen, kan det mindste barn ligge på enten ryg eller mave, mens der vippes blidt. Når den lille opnår lidt flere motoriske egenskaber, kan Elefanten også benyttes som rygstøtte eller blot agere som et støtteredskab ved oprejsning.

Den vejledende pris for Elefanten er 999 kroner, og den kan bl.a. købes hos webshoppen Abeungen.

affilinks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s