Kreativitet

Invitation med Løvernes Garde

Noah4invi.png

Hr. Herlig fylder 4 år om et par måneders tid. Jeg vil nødig sable en halvhjertet og hastig fest på benene efter en fødsel omtrent en uge før, så jeg er langsomt begyndt at gøre mig tanker om planlægningen af hans fejring. Første trin er skabelsen af en invitation.

Hans svar kom promte, da jeg forleden spurgte, hvilken fest han allerbedst kunne tænke sig. Ikke overraskende, ville han gerne have at temaet skulle være Løvernes Garde. Helgarderet med inspiration fra internettet, et par nye skrifttyper og clip art fra hjemmesiden Disney Clips, fik jeg således produceret ovenstående invitation med den idoliserede garde. Og sikke en glædelig godkendelse, den har fået!

Invitationen har sat gang i lange beretninger om, hvor meget han ser frem til serveringen af en Løvernes Garde-kage. Det satte naturligvis straks gang i en hurtig internetsøgning, som ledte mig til denne hjemmeside, hvor man kan få specialfremstillet sit eget foto i sukkerprint. Andet trin i planlægningen er derved skabelsen af et sådant foto, så kagen kan prydes af knægten i selskab med de fem gardemedlemmer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s