Graviditet

De bedste babypakker, medio 2017

Det myldrer med gode babypakker på det danske marked! Der er foregået en omfangsrig udvikling indenfor området, siden jeg var gravid for fire år siden. Nogle babypakker er blevet bedre, andre dårlige og få er blevet slået sammen. I dette blogindlæg får du et repræsentativt udpluk af de famøse babypakker medio 2017, som har udmøntet sig i mine fem personlige (nuværende) favoritter.

Bemærk, at jeg ikke har inkluderet babykufferten fra SuperBrugsen, idet medlemsskab af Coop er en forudsætning for at kunne modtage kufferten uden betaling. Babykufferten er absolut en bestilling værd, såfremt du er medlem af Coop. Læs nærmere om den på SuperBrugsens egen hjemmeside.

Babybox fra Babysam

babysambabybox.png

Om end min personlige holdning er, at BabySam er begyndt at sløse med deres babybox, formår den at snige sig med på Top 5 alligevel. Da jeg var gravid første gang, indeholdt den et væld af skønne plejeprodukter. I dag er pakken skåret ind til benet, og indholdet er meget varierende. Lige nu indeholder den en prøvepakke på Bepanthen, en sut fra Philips AVENT, kulørt vaskemiddel fra Neutral og en værdikupon på 100 kroner til BabySam (gældende ved køb for minimum 500 kroner).

Babyboxens guldkorn er forsat blespanden fra AngelCare, som du kan til- eller fravælge ved bestillingen af pakken. Du skal desuden godkende henvendelser fra BabyBox og deres samhandelspartnere, før du kan afslutte din bestilling.

Du kan bestille Babyboxen på Babybox.dk.

Babykuffert fra Fakta

babykuffert_faktadk_v01_765x510

Fakta har brugt det allergi- og miljøvenlige private-label, Minirisk 365, som afsæt for sin babykuffert. Den indeholder et ganske omfattende udbud af plejeprodukter til den lille baby, bestående af en pakke bleer, vådservietter, skumvaskeklude, et engangspusleunderlag, bleposer og mindre tuber med zinksalve, babylotion, -shampoo samt -bad. En sut og en lille bamse har også en fast bestanddel i kufferten.

Ved bestillingen, skal du tilmelde dig Faktas nyhedsbrev og tilkendegive at du ønsker at modtage SMS’er med tips og tilbud. Værdibeviset tilsendes per SMS, og denne fremvises til kassemedarbejderen i din lokale Fakta.

Du kan bestille babykufferten på Faktas egen hjemmeside.

Baby startpakke fra PhotoCare

startpakke-fotocare.png

En af de allerseneste og min personlige favorit er dén fra PhotoCare. Pakken er atypisk idet den ikke rummer hverken vareprøver eller plejeprodukter, men derimod tilbyder at forevige den søde tid som nyfødt med fotografering i et studie. Derudover tilføres en gratis fotobog med de bedste billeder, et gavekort til print af halvtreds billeder i str. 10×15 via deres app, og slutteligt gode råd til, hvordan du selv kan tage gode billeder fremadrettet.

Startpakken er henvendt til alle vordende og nybagte forældre til børn på til 6 måneder, og du vælger selv, hvilken butik du vil afhente pakkebeviset i.

Du kan bestille startpakken på PhotoCares egen hjemmeside.

Blepakke fra Libero

startpakke-libero.png

Libero var blandt de brillerende babypakker, da jeg var gravid med mit første barn. Den fremragende pakke er dog udgået og erstattet af et ordinært men brugbart alternativ – en lille blepakke med prøver på Liberos Touch bleer i størrelserne 1 og 2.

Bleprøverne udleveres i bytte for dit medlemskab i Liberoklubben, hvis du venter dig eller dit barn er maksimum fire uger gammelt. Medlemskabet er gratis, og indenfor firetyve timer vil du få udleveret en mobil kupon, som du kan indløse i din lokale Bilka, Føtex, Kvickly, SuperBrugsen eller Dagli’Brugsen.

Du kan bestille bleprøverne på Liberos egen hjemmeside.

Babypakke fra Rema 100

Rema-1000-babystartpakke

Rema 1000 var hurtig på aftrækkeren og skød første udkast af babypakken på det danske marked. I dag består den gratis pakke af en lang række af egne fine produkter til baby, deriblandt bleer, vådservietter og skumvaskeklude. Disse suppleres med en sød, blød bamse og en varierende overraskelse. En sut fra MAM, som før blev uddelt på MAMs egen Facebook, er også inkluderet.

Alle sagerne samles i et stor netpose, som kan benyttes til andet formål bagefter. Du kan bestille pakken på Rema 1000s egen hjemmeside og derefter hente den hos den nærliggende butik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s