Indretning

Pusleplads

puslepladsluna7.png

Puslepladsens lokation er, efter mange strukturelle overvejelser, definitivt fastlagt. Det oprindelige udkast lød på en væghængt udgave ude på badeværelset, idet tidligere erfaring har lært mig, at kommoden optager for meget plads på børneværelset. Den største problematik med væghængte pusleborde er dog, at det hurtigt bliver en kompliceret opgave at skabe de nødvendige hyggelige rammer, når alt indhold skal kunne presses sammen efter brug.

Løsningen blev derfor at installere en puslekommode i lejlighedens spinkle voksenværelse, som en forlængelse af det alleredeeksisterende tøjopbevaring fra IKEAs modelserie, Nordli (4). Til at stabilisere puslepuden ovenpå, har jeg bestilt den smarte pusleramme af akryl-plexiglas fra Babysafebase (3), som forventes med posten indenfor kort tid.

For længe siden øremærkede jeg mentalt spejlene fra Maseliving. Navnligt skyen (3). Selvom popularitetsniveauet er tornhøjt, så æster det enkle og fine design sig fast i hukommelsen. Derfor skulle den naturligvis også klikkes hjem, da placeringen var klarlagt og kommoden var samlet.

Sky uroen (1) købte jeg til Kongens Sløjd lagersalget, som løb af stablen for kort tid siden. Den fungerer rigtig fint i sammenspil med spejlet.

affilinks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s