Min datter

Luna – 2 måneder gammel

lunatomåd2lunatomåd
Reklamelinks: Bodystocking fra Hummel fås hos Kids-world, Leggings fra Molo fås hos Kids-world, stofble fra Småfolk fås hos Dreams for Kids

I dag er det nøjagtig to måned siden, at Luna kom til verden, og påbegyndte sin uddeling af hjertesmeltende smil i en lind strøm. Hendes størrelse er steget den foregående måned, og hun føles ikke længere så lille og spæd. Udviklingen er bittersød, for selvom det er lige dele spændende og skægt at se hendes personlighed udfolde sig, så lakker den magiske tid som lillebitte allerede mod enden.

Næst efter hendes størrelse, er udviklingen størst ved hendes motorik. Hun bruger fortsat meget tid på maven, men er nu også langsomt blevet introduceret for sit aktivitetsstativ. Allerførst var armenes bevægelser tilfælde og ubevidste, men allerede nu har hun luret den overordnede teknik, og slår således ud efter både mennesker og genstande, hvis det fanger hendes opmærksomhed. Ved ivrighed og træthed må hun kæmpe lidt, hvilket kan give anledning til brokkeri.

I det hele taget, kræver hun mere aktivering end før. Legetøjet er taget kraftigt i brug, særligt bideringene som dulmer tandkødet, hvor to små tænder netop er begyndt at titte frem i undermunden. Derudover bliver der vippet blidt med bObles, rullet på min dobbeltseng, og hun vendes på hovedet af faste hænder.

Til min store glæde, er natteroderiet sat en anelse i bero. Der er pludselig kommet mellemrum mellem de vågne natter, og de fleste natter sover hun således igennem uden opvågning. Jeg tør ikke tro, at det allerede er forbi med de lange natter, så jeg forsøger at nyde den uforstyrrede søvn til det yderste.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s