Om bloggen, samarbejde og kontakt

Mit navn er Maja og jeg er 24 år gammel. Min lejlighedsdomicil befinder sig i København S, hvor jeg har haft hjemme siden primo 2013. Til daglig læser jeg handel med speciale, men lige nu er jeg barslende indtil maj 2019.

Jeg er mor til en pragtfuld og fjollet dreng, Noah, på 4,5 år, og en skøn pige, Luna, på knap 1 år. Derudover har jeg navnløse lillesøster i maven, med formodet ankomst til juni 2018.

Bloggen One Baby Bump havde sin første spæde begyndelse i februar 2013. To uplanlagte streger på en pind, gav anledning til en spirrende interesse for baby- og forældreuniverset, og således opstod ideén bag bloggen. Jeg forlod dog platformen i oktober 2013, men kun for at vende tilbage i marts 2017.

Bloggen handler primært om mode, oplevelser og produkter til børn. Foruden at være en lystig tilbudsjæger, er jeg også en trofast tilhænger af lagersalg. Jeg elsker at gøre et godt kup, hvilket kommer til udtryk gennem tips om fund, udsalg, tilbud, rabatkoder og meget mere. Men fra tid til anden tilfalder spaltepladsen også brudstykker af mit liv som studerende, mor og kæreste.

Samarbejde: Nogle gange vil der optræde sponsorerede indlæg og affiliatelinks på bloggen. Som blogger føler jeg mig meget smigret, når PR-firmaer og virksomheder vælger at rette henvendelse til mig med hensigt om et samarbejde vedrørende et produkt. Jeg afprøver og anmelder gerne produkter, såfremt det har relevans for min blog og jeg. Disse anmeldelser vil dog altid afspelje min oprigtige holdning, og virksomheden kan således ikke købe sig til positiv omtale.

Hvis jeg modtager et produkt uden aftale om omtale, vil det stå anført i det pågældende indlæg, hvis jeg alligevel omtaler produktet.

Jeg benytter mig ofte af affiliatelinks, når jeg skriver om produkter, som jeg har et godt øje til. Disse anvendes kun, når jeg linker til et produkt, som jeg i forvejen ville anbefale.

Kontakt: Hvis du et foreslag til samarbejde eller en webpshop/produkt, du ønsker, at jeg skal omtale, er du velkommen til at rette henvende via. kontaktformularen eller på majarybergjensen@gmail.com.

2 thoughts on “Om bloggen, samarbejde og kontakt

 1. Hej Maja, jeg faldt over billedet med jeres dåbsinvitationer og jeg synes de er så fine 🙂 Det er sådan at jeg ikke selv er den kreative type og invitationerne skulle gerne snart sendes ud. Jeg vil derfor høre om du stadig har invitationen liggende på computeren og om jeg i så fald må “låne” den? Det vil gøre mig rigtig glad. Forstår dog selvfølgelig også hvis du vil beholde dit værk for dig selv. Smil fra Nadia

  1. Hej Nadia. Jeg er virkelig ked af, at jeg først har set din besked nu. Det beklager jeg.

   Jeg er rigtig glad for, at du kan lide min søns hjemmelavet dåbinvitation. Jeg ville gerne have lånt skabelonen ud uden min søns billede i toppen, men det er naturligvis ikke længere relevant for dig.

   Jeg håber, at du fandt et andet og fint alternativ.

   God dag!

   -M

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s